keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Perjantai-ilta meren rannalla

Vietimme perjantaina työporukalla esimieheni läksiäisiä. Sää suosi ja tunnelma oli mukava ja rento, niin kuin aina tällä porukalla. Olen tullut nykyiseen työpaikkaani reilu kuusi vuotta sitten kesätyöntekijäksi juurikin tämän saman esimiehen valitsemana. Sittemmin minut on siirretty tytäryhtiöstä emoon, mutta samalla siirtyi osa työkavereista ja esimies. Onhan tämä nyt erään aikakauden päätös kun pitkäaikainen esimies lähtee meiltä pois kohti uusia haasteita, mutta niin kuin hänkin usein on sanonut, muutos on aina mahdollisuus.

En haikaile itse esimiehen pestistä enkä siihen edes olisi sopiva. Uudet kuviot taas ovat tervetulleita. Luulen kyllä, että minua tyydyttäviä uusia kuvioita ei ole tarjolla mutta pienikin muutos piristää hieman. Omia uusia suunnitelmia voi sitten hioa rauhassa kun nykyinenkin työpaikka tarjoaa hiukkasen vaihtelua. 

Palataan kuitenkin vielä siihen perjantaihin. Sää oli tosiaan niin upea kuin syyskuussa nyt voi olla ja itsekin siirryin paikasta toiseen kävellen ihan vain kävelyn ilosta (kyytikin olisi ollut tarjolla). Pitää nauttia kauniista keleistä vielä kun se onnistuu ilman suurempaa varustautumista.

Työpaikkamme sijaitsee meren rannan lähettyvillä, joten tosiaan kävellen pääsi kymmenessä minuutissa terassille meren ääreen. Terassilla sitten odoteltiin pomoa saapuvaksi ja toivuttiin raskaasta työpäivästä. Kun kaikki oli saatu paikalle ja ilta aloitettua niin siirryttiin firman saunamökille. Saunalla oli ruoka odottamassa ja kiuas kuumana, mikäs sen parempaa. Muuta ohjelmaa ei enää kaivattukaan (lahjoja lukuunottamatta tietysti) vaan aika kului kuin siivillä. Mukava ilta siis takana.

Illan sankaria odotellessa ehdin itsekin olemaan kuvattavana.
Viikonloppuna oli Raumalla meripelastustaitokisat (tai jotain sinnepäin) ja tämä ohi lipunut alus liittyi varmaan niihin.
Ruuaksi ei ollutkaan perinteisiä kiusauksia vaan vaihtelu virkisti tässäkin.

Illan aikana suorastaan legendaksi muodostunut kärpässieni.

En ole mikään mäntyjen ystävä, mutta tuolloin nekin osoittautuivat hyödyllisiksi.

Auringonlasku <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti