tiistai 27. syyskuuta 2016

En oo koskaan..

En oo koskaan ollut fitnesskisoissa. Paitsi nyt viime viikonloppuna meni tämäkin neitsyys. 

Vietimme miehen kanssa viime viikonlopun Jyväskylässä. Tämä reissu oli ihan suunniteltu toisin kuin se meidän edellinen reissu, josta löytyy maininta täältä. Hotelliksi valikoitui sama Sokos Hotel Paviljonki, jossa viimeksikin olimme. Tarkoituksena oli mennä katsomaan NFE karsintaa aivan tuohon hotellin viereen, niin oli kätevää yöpyä naapurissa.

Lähdimme matkaan lauantaiaamuna ja siinä ajaessa suunnitelmat hieman muuttuivat. Alunperin oli tarkoitus olla Jyväskylässä hyvissä ajoin, jotta ehdimme kierrellä kaupungilla. Päädyimmekin kuitenkin Lempäälän Ideaparkiin ja perillä Jyväskylässä olimme vasta illalla. Onneksi menimme Ideaparkiin, sillä olen etsinyt uutta takkia jo ikuisuuden eikä sellaista ole mistään löytynyt. Nytpä löytyi Aleksi13:sta, ei puutu kuin kengät enää..

Jyväskylässä kävimme taas syömässä Stefan's Steakhousessa. Tällä kertaa otimme seitsemän ruokalajin tasting menuun ja kyllä syötävää riitti. En olisi uskonut, että on edes mahdollista syödä itseään niin täyteen. Näemmä se onnistuu ja sainkin kärsiä huonosta olosta koko alkuyön. Aamiaisellakaan ei vielä ollut nälkä, mutta päivällisellä kävimme Bella Romassa. Onneksi sitten jo maistui ruoka, koska pizza oli todella hyvää. Enkä kyllä voi moittia Stefan's Steakhousenkaan ruokia, jälkikäteen tullut huono olo johtui syöjästä eikä ruuista. Menu oli aivan fantastinen eikä sitä voi olla suosittelematta. Ehkä kuitenkin itse tyydyn seuraavaksi "vain" viiden lajin menuun.

Entäs ne kisat sitten? Olin ensimmäistä kertaa katsomassa fitnesskisoja ja sain siis taas plakkariin uuden kokemuksen. Tunnelma oli huikea kun kisaajia kannustettiin. Melkein kaikilla kisaajilla oli omat tukijoukot/kannustajat mukana ja sen kanssa kuuli. En varsinaisesti ymmärrä juuri mitään koko lajista, mutta silti lavalla olevia kilpailijoita oli mielenkiintoista katsoa ja yrittää erottaa erilaisuuksia. Ystäväni kisasi body fitness +168 -sarjassa ja olimme häntä kannustamassa. Seuraavaksi edessä olisi sitten SM-kisat Lahdessa parin viikon kuluttua, saa nähdä ehdimmekö sinne mukaan. Kovasti kiinnostaisi kyllä, mutta ajallisesti hieman haastavaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti