lauantai 19. syyskuuta 2015

Päivä esikoisen kanssa

Tänään vietettiin harvinaista kahdenkeskistä aikaa esikoisen kanssa. Olimme melkein koko päivän kahdestaan ja se on äärimmäisen harvinaista. Mies oli ensin töissä ja illan firman saunaillassa. Nuorimmainen meni suoraan koulusta kaverin luokse yökylään.

Päivä alkoi siis koululla. Tänä lauantaina oli poikkeuksellisesti koulupäivä, jolla korvataan syysloman päiviä. Tyttöjen koulussa on tänä vuonna viikon syysloma ja sitä varten pitää tehdä pari lauantaita sisään. Koulupäivä kesti yhdeksästä kahteentoista ja ohjelmassa oli Unifec-kävelyä. Itse vein tytöt kävelemään ja aiemmista vuosista poiketen missasin omalta osaltani kävelyn. Raumalla on silakkamarkkinat nyt samaan aikaan ja käytin tuon ajan "hyödyksi" seisomalla Keskustan kojulla.

Yhdeltätoista kävin hakemassa Jonnan, koska piti ehtiä kahdeksitoista Poriin harkkoihin. Jemina jäi suorittamaan koulupäivää loppuun ja meni sitten suoraan kaverin luokse. Ehdimme juuri ja juuri ajoissa Poriin. Vietin harkka-ajan Puuvillassa kahvilla ja pari kauppaa kierrellen. Ei siinä 1h 15 min aikana juuri mitään ehdi tehdä.

Harkkojen jälkeen lähdimme kahdestaan Porin keskustaan. Kävimme shoppaamassa lankaa ja puikot, jotta Jonna voisi kutoa Jeminalle joululahjan. Lisäksi piti löytää yksi synttärilahja, käsirasvaa ja syötävää/herkkuja meille illaksi. Niin ja kahvilla oli tietysti käytävä. Kyllä vaan alkaa Pori tulla tutuksi kun siellä joka viikko pistäytyy..

Kotona sitten hetki siivottiin ja maalattiin ennen leffaillan aloitusta. Leffan aikana syötiin tarkoin valittuja herkkuja ja saunan jälkeen oli vielä vuorossa jalkakylpy. Oli kyllä kertakaikkisen mukava päivä, välillä on kiva vain olla ilman sen suurempia suunnitelmia. Ja on mulla kyllä ihana tytär <3

Pori & minä ei olla vielä ystäviä, mutta tutustutaan kovaa vauhtia

Yhtä hehkeänä kuin aina XD Naama huutaa hoosiannaa, on hiki ja jalat poikki, mutta pääasia että on ollut kivaa.

Mun ja esikoisen vakkarit Coffee Houselta: Mariannemocha ja vaahtokarkkikaakao.

Leffaillan herkut, ei ihme että oli jano kun piti mennä nukkumaan.

Näistä syntyi kunnon jalkahoito väsyneille koiville.
Ps. Katsottiin leffa "Ranskalaista häähumua" ja oli muuten hyvä hömppäleffa. Täytyy kuulemma katsoa uudestaankin, jotta iskä ja pikkusiskokin saavat katsoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti