tiistai 12. heinäkuuta 2016

Hawaii -synttärit Suomen kesässä

Juhlin tänä kesänä 30v-synttäreitäni ja teemana oli hawaii beach party. Toivoin ja odotin siis kesäistä säätä, hellettä ja aurinkoa. Säähän on valitettavasti hieman huono vaikuttaa millään tavalla ja ilma olikin viileä ja loppuillan satoi kaatamalla vettä. Myrskyksikin tätä jossain uutistiedotteessa nimitettiin. Saatiin siis juhlia trooppisessa (joskin koleassa) myrskyssä. Kaipa sitä havaijillakin välillä myrskyää, mutta olisin silti toivonut sään olevan parempi.

Säästä huolimatta tunnelma oli kohdillaan ja vieraatkin taisivat viihtyä. Olin kutsunut paikalle sukulaisia, ystäviäni ja työkavereitani. Kaikkiaan paikalla oli nelisenkymmentä vierasta. Juhlat pidettiin vanhempieni kotona ja koristeita oli askarreltu koko kevät. Koristeet ja suunnittelu ovat siis vieneet kaiken liikenevän aikani loppukeväästä alkukesään ja kaikki muut käsityöt ovat olleet pannassa. 

Sanotaan, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten antaa kuvien puhua. Tunnelma jää kuvista kyllä puuttumaan, koska en halua julkaista vieraideni kuvia täällä blogissa ja vieraathan juhlan tekevät. Suuri kiitos siis vielä kerran kaikille osallistujille! 





























Kuvat: E. Korteniemi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti