keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Kesäkuun kiireitä

Mitähän mahdoin keväällä ajatella, kun kuvittelin kesän olevan rauhallista aikaa? En varmaan mitään. Rauhallisuudesta ei ole ollut tietoakaan nyt kesäkuussa. Edelleen elätän kyllä toiveita, että heinäkuussa ehtisi ihan vain olemaankin jonkun päivän. Saa nähdä miten käy..

Juhlin täyskymppisynttäreitäni viikkoa ennen juhannusta ja niiden valmisteluun on kulunut kaikki liikenevä vapaa-aika koko kevään ajan ja erityisesti nyt kesäkuun alussa. Koristeita tehtiin porukalla niin paljon, että kaikki muut käsityöt ovat kokonaan jääneet odottamaan. Nyt onneksi saa taas tarttua puikkoihinkin askartelun sijaan. Synttäreistä teen oman postauksen, kunhan saan kuvat koneelle.

Vinkki synttärien teemasta, kuva by Jenni J.
Juhlien jälkeen pidin kesälomaa viikon verran, mutta jotenkin sekin kului taas kaikkialla muualla kuin kotona. En kyllä valita, kaikenlainen tekeminen on aina kiva juttu. Heti juhannusviikon maanantaina lähdimme miehen kanssa kahdestaan Jyväskylään yöksi. Oli kyllä ihanaa olla ihan kaksistaan pitkästä aikaa. Juuri Jyväskylään päädyimme sen takia, että uusi automme odotti siellä. Autonvaihto olikin ainut "pakollinen" ohjelma tällä reissulla ja muun ajan sitten kiersimme keskustaa ja katselimme kaupunkia. Automyyjä suositteli ruokapaikaksi Ravintola Figaroa ja oli kyllä täysin oikeassa. Aivan mahtavaa ruokaa ja hyvää palvelua!

Jyväskylässä oli tielle maalattu räsymatto. Olin nähnyt kuvia tästä aiemmin, mutta olihan tämä vaikuttava näky livenä. Mahtava idea!
Maton kaverina oli tietysti jalkalamppu.
Hotellihuone oli 80-luvun sviitti, tilaa riitti ja takkakin löytyi.
Huoneesta aukesi ikkunat kolmeen suuntaan, joten maisemiakin sai katsella. Parvekkeeltakin oli mahtavat näkymät.
Oikeita kukkia, ei muovisia. Nuhjuisuus jäi niin toiseksi tässä hotellissa ja siisteys ja palvelu ajoivat reippaasti ohi. Hotellina siis Sokos Hotel Alexandra.
Juhannusaattona lähdimme perinteeksi muodostuneelle shoppailureissulle Poriin. Ei siellä ennenkään ole kaikki kaupat aattona olleet auki, mutta nyt ei ollut juuri mikään. Laihaksi jäi siis shoppailut, mutta ei sillä niin väliä. Yhdet kengät bongasin hyllystä, mutta pienin koko oli 37 ja ne tippuivat jalasta. Sen verran jäi nakottamaan, että tilasin netistä koon pienemmät. Toivottavasti ne sopivat, paketti ei ole vielä tullut perille.

Juhannusaattopuuhaa
Juhannussunnuntaina suunnattiin Tampereelle Särkänniemeen. Jemina sinne halusi ja hän myös kävi melkein kaikki laitteet läpi. Muutama jäi välistä, koska typerä äiti ei ymmärrä mitään ja kielsi lasta pitämästä hauskaa. Trombi ja X olivat sellaisia, että en niihin vielä neitiä päästänyt. Nyt jää jotain odotettavaa seuraavaankin kertaan. Viime kesänä kävin itse vielä useammassa laitteessa, mutta nyt en mennyt juuri mihinkään vaikka ranneke kädessä olikin. Sitä se sitten teettää, kun vanhaksi tulee..

Koiramäen kahvila valloittaa joka kerta.
Nyt menee kaksi viikkoa töissä ja sen jälkeen on taas viikon lomapätkä. Sopivasti juuri Suomi Areenan aikaan, saa sitten ajella joka päivä Poriin. Ensi viikolla minulla on töissä todella kiire, mutta silti odotan viikosta hieman normaalia rauhallisempaa. Tyttöjen on tarkoitus olla maanantaista perjantaihin Pitkis-Sport -leirillä ja sehän tarkoittaa kahdenkeskistä aikaa kotona miehen kanssa. Oikein luksusta siis!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti