tiistai 27. lokakuuta 2015

Luonnonkosmetiikkaa

Luonnonkosmetiikka on kiinnostanut jo jonkin aikaa ja nyt kun tuli aiheelliseksi hankkia uusi meikkivoide ja kohdalle sattui vieläpä sopiva alemyynti, niin hankin itselleni ensimmäiset luonnonkosmetiikkaa olevat meikkituotteet. Tilasin tuotteet Natural Goods Companyltä ja toimitus oli todella nopea. Tilaus oli myös pakattu nätisti, mikä on mielestäni iso plussa.

Tilasin meikkivoiteen, kynsilakanpoistoaineen ja kasvojenpuhdistusvaahdon. Pakettiin oli lisätty huulirasva sekä erilaisia näytteitä. Näytteitä en ole vielä kokeillut, koska tykkään käyttää niitä matkoilla. On huomattavasti helpompaa pakata mukaan pieniä näytepakkauksia kuin isoja pulloja.

Meikkivoide oli Logonan perfect finish. Haju pisti nenään todella pahasti kun avoin tuotteen ensimmäisen kerran. Näin muutaman viikon käytön jälkeen se onkin ollut ainut miinuspuoli ja siihenkin on jo tottunut. Tykkään tuotteen koostumuksesta, se on kiinteä vähän niin kuin kivipuutereissa. Olen aiemmin käyttänyt vain nestemäisiä meikkivoiteita ja tämä tuntuu huomattavasti paremmalta.

Kasvojen puhdistukseen valitsin Madaran purifying foamin. Tämä on mielestäni likimain hajuton ja on muutenkin toiminut todella hyvin. Poistaa tehokkaasti meikit, on helppo annostella pumppupullon ansiosta ja leviää hyvin.

Kynsilakanpoistoaine olikin sitten ainut pettymys. Tilasin Logonan kynsilakanpoistoaineen, jossa ei ole asetonia. Kyllä tällä kynsilakan pois saa, mutta siinä menee ikä ja terveys. Kynsilakanpoistoaineen haju oli kyllä huomattavasti miellyttävämpi kuin normaaleissa vastaavissa. Jos on siis hajuherkkä ja kärsivällinen, niin tämä tuote on erittäin sopiva. Itselläni ei tuota kärsivällisyyttä tällaisessa asiassa ole, niin tyydyn jatkossakin pahanhajuisiin kynsilakanpoistoaineisiin.

Meikkivoidetta ja kasvojenpuhdistusvaahtoa (varsinkin jälkimmäistä) aion tilata uudelleen. Kynsilakanpoistoaineessa taas luotan jatkossakin Lumeneen, kun ei tuolla oikein lähteneet vanhat lakat pois.

Kyllä vaan kaksi sanaa ja hymiö voivat kummasti piristää mieltä!

Tässä kaikki ekstrana tulleet jutut


Nämä tilasin ja tosiaan 2/3 oli hyviä ostoja


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti