lauantai 4. huhtikuuta 2015

Finaalimatka Vantaalle

Viime viikonloppuna olimme tytön kanssa Vantaalla muodostelmaluistelun kansallisen sarjan finaalissa. Lähdimme matkaan jo perjantaina iltapäivällä, vaikka kisavuoro tyttöjen joukkueella oli vasta lauantaina viiden aikoihin. Perjantaiksi oli suunniteltu tytöille mukava illanvietto Flamingoon. Majoituimme siis Sokos Hotel Flamingoon ja kävimme kylpylässä rentoutumassa. En ollut ennen käynyt Flamingossa ja odotin itse mielenkiinnolla käyntiä. Hirveän positiivinen fiilis ei jäänyt eikä tullut sellainen olo, että sinne tarvitsisi uudelleen piakkoin päästä. Hotellihuone oli muuten siisti, mutta tuolien päälliset olivat todella törkyiset, yhdessä tyynyssä oli karvoja (ehkä koirasta) ja kylpyhuoneessa viiletti jokin liero/mato. Palautetta lähti hotellille.

Plussaa hotelli saa hyvästä sijainnista ja mahtavasta oheistarjonnasta. Oli todella kätevää käydä shoppailemassa ja kahvilla kun kaikkialle pääsi sisäkautta. Myös hohtogolfia täytyy joskus päästä kokeilemaan.

Kisapäivänä saimme nukkua pitkään, nauttia hotellin aamupalasta ja pääsivätpä tytöt jopa melkein tunniksi shoppailemaan. Kohti Trio-Areenaa lähdimme puolilta päivin. Oli todella pitkä päivä tytöille odottaa omaa kisavuoroa, mutta niin se vain tuli ja hyvin meni. Palkintojenjako oli vasta kahdeksalta, joten päivä venyi senkin takia. Kotona olimme vasta puolen yön jälkeen, mutta kyllä vaan oli hyvä reissu.
Hotellilla kylpyläreissun jälkeen rauhoittumassa.




Valmiina lähtöön, kisapäivä edessä!

Kauden viimeinen kisaohjelma lähdössä liikkeelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti