lauantai 29. toukokuuta 2021

Kesäpaita Soldotna Crop

Olen pitkään ihaillut Soldotna crop -paitaa ja viimein sain aikaiseksi hankkia ohjeen siihen. Langat tuli hankittua pikapikaa yhtenä lauantai-iltana Prismasta ja ovat siksi väriltään mitä ovat. Lankana siis Novita Cotton Soft.  Lankana tämä on kyllä todella kiva, värit eivät vain ole ihan just sitä mitä haluaisin. Seuraavaan paitaan sitten jotain muuta väriä.

Innostus tähän paitaan on saanut alkunsa Hupsistarallaan blogista Siellä näitä vastaavia paitoja on vilahdellut jo useampi. Ohje on ravelrystä. 





Noin 10 tunnin istuminen Tyksissä oli tuottoisaa muutenkin kuin sairaanhoidolliselta kannalta ja siellä valmistui kaarroke. Loppuosan neulominen saikin hetken odottaa kun taaperon paita oli kesken ja parit sukatkin tuli tehtyä välissä. Muiden keskeneräisten töiden valmistuttua paita pääsi taas puikoille ja valmistui tosi nopeasti. 




Paita on ohjeen mukaan nimensä veroisesti crop-mittainen mutta tein siitä aika paljon pidemmän. Seuraava paita saa myös olla ainakin yhden koon pienempi, tästä tuli melko reilu. Kiva kesäpaita joka tapauksessa ja varmasti tulee käytettyä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti