keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Likka lenkillä

Yksi etappi suoritettu ja ihan hyvä fiilis jäi vaikka ei ihan niin mennytkään kuin alunperin olin ajatellut. Tätini haastoi minut mukaan Tampereen Likkojen lenkille ja vaikka suostuin mukaan jo hyvissä ajoin, en ehtinyt (saanut aikaiseksi) harjoitella tarpeeksi. Tämä harjoittelun vähyys siis jäi vähän kaivertamaan.

Alkujaan ajattelin, että juoksen koko lenkin (10km) mutta sittemmin harjoittelun puutteessa höllensin tavoitetta. Toinen tavoite oli, että kiertäisin lenkin tuntiin kävelypätkistä huolimatta. No ihan tähänkään en taipunut. Lenkille lähtiessä puhuimme tädin kanssa, että jos ekaan loppuverryttelyyn ehditään niin hyvin on mennyt. Tähän tavoitteeseen päästiin ja jopa todella hyvin. Eväskassitkin oli jo pakattu ja istuimme kentällä syömässä salaattia kun loppuvenyttely alkoi. Tosin ohjelmanumero taisi olla hieman aikataulusta jäljessä..

Ihan totaalisen huonosti tavoitteiden sulamisesta huolimatta ei mennyt. Lenkillä ei ollut ajanottoa, joten tarkkaa aikaa en tiedä. Laitoin SportsTrackerin päälle jonkin verran ennen kuin alkuverryttely alkoi. Sen jälkeen siirryimme oletetulle lähtöpaikalle ja vasta sitten alkoi alkuverryttely. Alkujumpan jälkeen lähtö tapahtuikin yllättävän nopeasti ja mielestäni hieman huonostikin. Ei ollut lähtölaukausta tai muutakaan selkeää merkkiä eikä kaikki juoksijat olleet edes lähtöpaikalla vaan vielä puiston siimeksessä alkuverryttelyn jäljiltä. Alun sählingin takia en huomannut katsoa kelloa lähdön hetkellä vaikka se oli tarkoitukseni.

Lenkki itsessään sujui ihan mukavasti. Välillä aurinko porotti niin, että meinasi tulla huono olo. Perille asti kuitenkin selvittiin, mutta huomasin pysäyttää ajanoton vasta kun saavuimme urheilukentälle takaisin. Maaliakaan ei siis ollut merkitty mitenkään, joten sekä lähtökohta että maaliviiva jäivät hämärän peittoon. Kokonaisajaksi tuli 1h16min mikä on mielestäni ihan ok. Tässä ajassa on siis mukana alkuverryttely ja vähän muutakin ylimääräistä.

Nyt on ainakin pohja olemassa, tästä ei voi mennä kuin eteenpäin. Onpahan jotain vertailukohtaa sitten kun seuraavalle kympille joskus starttaan. Niin ja on tässä tietysti lähtötasokin huomioitava. Selityksiä riittää, joten hieman pettynyt ehkä olen omaan suoritukseeni, mutta tosiaan katse eteen ja ylös ja kohti uusia juoksulenkkejä.


Sää suosi lenkkeilijöitä

Lenkin jälkeen oli hyvä fiilis

Lenkkieväitä, Via:n salaatti katosi ennen kuin ehdin ottaa kuvan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti