perjantai 20. maaliskuuta 2015

Satakunta ajatusta, ajatuksia satakuntalaisittain

Ihka ensimmäinen postaus, joten pieni esittely lienee paikallaan. Blogia pidän siis minä, 28-vuotias rouvaihminen Satakunnasta. Perheeseen kuuluvat mies ja 9- ja 10-vuotiaat tytöt sekä 2 kissaa. Olen valmistunut tradenomiksi muutama vuosi sitten ja työskennellyt siitä lähtien kirjanpitäjänä. Vapaa-aika taas kuluu lähinnä lasten harrastusten parissa. Omiin harrastuksiini kuuluvat politiikka, käsityöt ja lenkkeily.Lukeminen on lähellä sydäntäni, mutta koska tunteja on vuorokaudessa hyvinkin rajallinen määrä, on lukemisharrastus kärsinyt viime vuosina. Nyt alkuvuonna olen yrittänyt petrata, mutta taas on jäänyt kirja lojumaan yöpöydälle.

Blogissani aion kirjoittaa ainakin käsitöistä, politiikasta ja meidän perheemme jokseenkin kiireisestä arjesta. Matkustelemme jonkin verran pitkin Suomea ja se tulee myös näkymään blogissa. Blogissa tulee siis näkymään kässätyökuvia, kannanottokirjoituksia, arkikuvia ja matkoilta otettuja kuvia. Likimain kaikkea maan ja taivaan välistä.

Blogin kirjoittaminen on ollut mielessä jo todella pitkään. Aina olen vain ajatellut, että aika ja taidot eivät riitä. Viime vuoden lopulla päätin ryhdistäytyä ja aloittaa epäilyistäni huolimatta blogin kirjoittaminen. Jos ei kokeile mitään uutta, ei myöskään voi oppia mitään. Varoitan kuitenkin heti alkuun, että kirjoitustyyli ja kuvien otto ovat hieman hakusessa. Viimeksi olen vapaita tekstejä kirjoittanut öö.. ehkä yläasteella monen monta vuotta sitten. Kuvaaminen taas tuntuu näin alkuun hankalalta kun en ole tottunut kantamaan järkkäriä mukana juuri muualla kuin lomamatkoilla. Kännykällä otetut kuvat taas ovat mitä ovat, joten niitä ei nähdä blogissa kuin hyvin poikkeuksellisesti.

Tästä se lähtee, tervetuloa seuraamaan blogiani! 

Hei alkuun lupaamani poikkeus eli kännykkäräpsy. Tästä ei voi kuin parantaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti